Rustabo Tak expanderar till Stockholm med omnejd

Mikael Närehag ansvarig för Rustabo i Stockholm, Västerås, Enköping och Uppsala
Glädjande att kunna berätta att vi på Rustabo Tak nu expanderar och öppnar upp verksamhet i Stockholm, Uppsala, Västerås och Enköping.

– Vi ser att intresset kring våra tak och tjänster ökar varje dag speciellt i Stockholm, Uppsala och Enköping samt Västerås. Vi får allt fler förfrågningar från kunder som önskar en ansvarsfull takleverantör. De vill ha en takläggare som tar ett helhetsgrepp och gör det enkelt med totalentreprenad, lång garanti och alltid med fokus på hållbarhet och energibesparing, säger Tommy Hafvsdalen, VD på Rustabo Tak som fortsätter:

– Det är helt rätt tidpunkt för oss att expandera företaget, då vi också har en del spännande nyheter som vi snart ska lansera.

Unika soltak

Satsningen leds av Martin Haglund och Mikael Närehag, som är säljande projektledare och takspecialster. Båda kommer från Mockfjärds Fönster.

– Vi är väldigt glada att få vara med på den här expansiva resan som Rustabo Tak nu gör. Rustabo har helt klart ett av marknadens bästa erbjudanden, både när det gäller takbyte med eller utan solpaneler och  soltak och solpannor. Dessutom bygger de alltid förtroende hos kunden och tar ansvar för hela takrenoveringen, säger Mikael Närehag.

Här hittar du kontaktuppgifter till Rustabos takteam i Stockholm, Västerås, Norrtälje och Uppsala.

Rustabo Tak närmast fördubblade sin omsättning under 2019. En stor del av framgången beror på löpande produkt- och kvalitetsutveckling av unika ​soltak – som kombinerar lertegel och solceller i ett.

 
Tillbaka