Revolutionerande soltak

Rustabos solpanna är ett unikt exempel på integration: En högeffektiv solcell integrerad i en klassisk takpanna. Det betyder att du kan uppnå att bli helt eller delvis självförsörjande med ström – utan kompromiss på design eller estetik på ditt hus.

”Med Rustabos solpanna
kan du bli helt eller delvis självförsörjande.” TOMMY HAFVSDALEN, VD RUSTABO

Ekonomi

Låt ditt tak producera din elkonsumtion. Taket gör att du kan bli självförsörjande på el.

Miljö

Rustabo Soltak är ett miljövänligt alternativ för ditt boende genom att egenproducera el för en hållbar framtid

Design

Taket ser ut som ett vanligt tak. Solcellen är integrerad i en lertegelpanna och finns i både svart och röd färg.


Få 40% i energibidrag

Boka ett gratis hembesök och få 40% i energibidrag*. Gäller vid tecknande av order innan den 25 april.

Godkännande för behandling av personuppgifter

Dina uppgifter kommer endast att behandlas av oss inom Rustabo, i syfte att hålla kontakt före under och efter entreprenaden för ingånget avtal. Du har rätt att dra tillbaka ditt samtycke när du önskar. Vi följer dataskyddsförordningen GDPR som gäller från och med 2018-05-25.



*Fr.o.m. den 1 jan 2018 börjar de nya reglerna för energibidrag gälla, vilket innebär en höjning till 30% för alla. Vid tecknande av order av Rustabo SOL höjer vi bidraget med 10%. Du får totalt 40% i energibidrag!

Taket ser ut som ett vanligt tak. Solcellen är integrerad i en lertegelpanna och finns i både svart och röd färg.


Du får 9W per solpanna med 20,22 % i verkningsgrad. Det gör att Rustabos solpanna står sig väl i konkurrensen med marknadens bästa solpaneler.


Design

Taket ser ut som ett vanligt tak. Solcellen är integrerad i en lertegelpanna och finns i både svart och röd färg.

Förnybar energi

Du får förnybar energi direkt från ditt digitala soltak.

Självförsörjande

Med Rustabos solpanna kan du bli helt eller delvis självförsörjande.

Hög effektivitet

Du får 9W per solpanna med 20,22 % i verkningsgrad. Det gör att Rustabos solpanna står sig väl i konkurrensen med marknadens bästa solpaneler.

Flexibel

Passar alla tak – såväl villor, höghus som offentliga byggnader. Den är dessutom lätt att integrera runt genomföringar, fönster och ventilationer.

Anpassad funktion

Anpassad funktion för svenska väderförhållanden.

Lång garanti

30 år på tegelpannan och 30 år på solcellens elproduktion.

”Det här är inte
framtiden – det är nu” TOMMY HAFVSDALEN, VD RUSTABO TAK