Bor du i Borlänge och ska byta tak eller installera solpaneler?

Funderar du på att byta tak eller installera solpaneler. Bor du i Borlänge? Bra! Då kan vi på Rustabo hjälpa dig. Vi utför takbyte, takrenovering samt installerar solpaneler och soltak i Borlänge med omnejd.

På Rustabo i Borlänge tar vi alltid ett totalansvar för ditt takbyte och väljer takmaterial av högsta kvalitet. Oavsett om du utför ett traditionellt takbyte, eller investerar i vårt avancerade soltak, har du samma kontaktperson under hela takrenoveringen. Vi offererar alltid ett fast pris och hjälper dig med rotavdraget när du byter tak. Som kund ska det inte uppkomma några dolda eller oväntade kostnader.

Vi tar ett totalansvar för både tak- och energilösningar, samt för takläggarnas säkerhet vilket innebär att du som kund aldrig behöver känna dig otrygg. Hos oss får du dessutom 15-års takgaranti försäkrat via ett etablerat och välkänt försäkringsbolag.  

För att du ska få det tak du behöver, gör vi ett kostnadsfritt hembesök hos dig. Tillsammans med en av våra takspecialister går ni i lugn och ro igenom vad ett takbyte innebär för dig och ditt hus.

Takläggare i Borlänge

Vår takspecialister arbetar i Borlänge med omnejd. Vill du veta mer? Boka ett kostnadsfritt hembesök idag!

Namn*

Telefon*

Ort*

E-post*

Meddelande till oss

Våra taktjänster i Borlänge

Rustabo Sverige är en takläggare som går steget längre. Här hittar du de taklösningar som vi genomför i Borlänge med omnejd. Är du intresserad av något annat, hör av dig så pratar vi vidare!


Våra takspecialister i Borlänge

Lukas Hellsten

Säljande projektledare
Telefon: 073-3360788
E-post: lukas.hellsten@rustabo.se

Kaj Podgórski

Säljande projektledare
Telefon: 070-6894300
E-post: kaj.podgorski@rustabo.se

Elias Jakobsson

Säljande projektledare
Telefon: 0708-855306
E-post: elias.jakobsson@rustabo.se