Ska du byta tak eller solpaneler i Dalarna?

Behöver du byta tak och vill ha en takläggare som sätter långsiktig kvalitet och kunden i fokus? Då ska du vända dig till oss på Rustabo, hemmahörande i Dalarna. Vi tar ett helhetsansvar från offert till slutbesiktning, samt hjälper dig med energilösningar.

Rustabo startade i Falun, Dalarna och här har vi vårt huvudkontor. Vi är stolta över våra rötter och sätter alltid kunden främst. Vi tar ett totalansvar för ditt takbyte och väljer takmaterial av högsta kvalitet. Det innebär också att vi tar ansvar för takläggarnas säkerhet vilket innebär att du som kund aldrig behöver känna dig otrygg.

Vi utför takrenoveringar och byte av tak med hög kvalitet till fast pris. Vi arbetar med hållbara helhetslösningar inom tak och solenergi som skapar tryggt boende och lägre energikostnader för dig som kund.

Hos oss får du också alltid 15-års garanti på ditt tak försäkrat via ett etablerat försäkringsbolag.

För att du ska få det tak du behöver, gör vi först ett kostnadsfritt hembesök hos dig. Då får du rådgivning av våra takexperter och tillsammans går vi igenom i lugn och ro vad ett takbyte innebär för dig.

Takläggare i Dalarna med omnejd

Vi utför takbyte och takrenovering i Dalarna och har kunder i Orsa, Mora, Rättvik, Leksand, Vansbro, Ludvika, Smedjebacken, Säter, Hedemora och Avesta.

Vill du veta mer? Boka ett kostnadsfritt hembesök här bredvid eller hör av dig till vårt takteam i Dalarna. 

Namn*

Telefon*

Ort*

E-post*

Meddelande till oss

Våra taktjänster i Dalarna

Här hittar du de taklösningar som vi på Rustabo genomför i hela Dalarna. Är du intresserad av något annat, hör av dig så pratar vi vidare! Rustabo Sverige är en takläggare som går steget längre.


Våra takspecialister i Dalarna

Lukas Hellsten

Säljande projektledare
Telefon: 073-3360788
E-post: lukas.hellsten@rustabo.se

Kaj Podgórski

Säljande projektledare
Telefon: 070-6894300
E-post: kaj.podgorski@rustabo.se

Elias Jakobsson

Säljande projektledare
Telefon: 0708-855306
E-post: elias.jakobsson@rustabo.se