Behöver du takläggare i Falun?

Bor du i Falun och funderar på att byta tak eller installera solpaneler? Då hjälper vi på Rustabo dig gärna. Vår takläggare genomför traditionella takbyten samt installerar solpaneler och soltak i Falun.

Rustabo startade i Falun och här har vi vårt huvudkontor. Vi är stolta över våra rötter och sätter alltid kunden och ditt tak främst. Vi tar ett totalansvar för ditt takbyte och väljer takmaterial av högsta kvalitet. Det innebär också att vi tar ansvar för takläggarnas säkerhet vilket innebär att du som kund aldrig behöver känna dig otrygg.

Oavsett om du ska byta ett tegeltak eller investera i vårt avancerade soltak, har du samma kontaktperson under hela takrenoveringen. Vi offererar alltid ett fast pris och hjälper dig med rotavdraget. Som kund ska det inte uppkomma några dolda eller oväntade kostnader.

Hos oss får du dessutom 15-års takgaranti försäkrat via ett etablerat och välkänt försäkringsbolag.  

För att du ska få det tak du behöver, gör vi ett kostnadsfritt hembesök hos dig. Tillsammans med en av våra takspecialister går ni i lugn och ro igenom vad ett takbyte innebär för dig och ditt hus.

Takläggare i Falun

Vår takspecialister finns i Falun men reser runt i hela Dalarna. Vill du veta mer? Boka ett kostnadsfritt hembesök idag!

Namn*

Telefon*

Ort*

E-post*

Meddelande till oss

Våra taktjänster i Falun

Här hittar du de taklösningar som vi på Rustabo genomför i Falun och runtomkring i Dalarna. Är du intresserad av något annat, hör av dig så pratar vi vidare! Rustabo Sverige är en takläggare som går steget längre.


Våra takspecialister i Falun

Lukas Hellsten

Säljande projektledare
Telefon: 073-3360788
E-post: lukas.hellsten@rustabo.se

Kaj Podgórski

Säljande projektledare
Telefon: 070-6894300
E-post: kaj.podgorski@rustabo.se

Elias Jakobsson

Säljande projektledare
Telefon: 0708-855306
E-post: elias.jakobsson@rustabo.se