Ska du byta tak i Göteborg?

Dags att byta tak eller funderar du på att installera solpaneler och bor i Göteborg? Då kan vi på Rustabo hjälpa dig. Vi utför takbyte, takrenovering samt installerar solpaneler och soltak i Göteborg med omnejd.

På Rustabo i Göteborg arbetar med hållbara helhetslösningar inom tak och solenergi. Vi tar alltid ett totalansvar för takbytet och väljer alltid takmaterial av hög kvalitet. Du har alltid samma kontaktperson under hela takrenoveringen och vi offererar alltid ett fast pris och tar hand om rotavdraget. Som kund ska det inte uppkomma några dolda eller oväntade kostnader.

Vi tar ett totalansvar för både tak- och energilösningar, samt för takläggarnas säkerhet vilket innebär att du som kund aldrig behöver känna dig otrygg. Det ska jämföras med när du köper en enstaka tjänst av en takentreprenör och det är du som kund som har hela ansvaret för att arbetsplatsen är säker.

Hos oss får du dessutom 15-års takgaranti försäkrat via ett etablerat och välkänt försäkringsbolag.  

För att du ska få det tak du behöver, gör vi ett kostnadsfritt hembesök hos dig och går i lugn och ro igenom vad ett takbyte innebär för dig och ditt hus.

Vi byter tak i Göteborg med omnejd

Vår takspecialister arbetar över hela Göteborg med omnjed och genomför bland annat takrenoveringar i Mölndal, Mölnlycke, Öjersjö, Sävedalen, Partille, Gunnilse, Angered, Agnesberg, Hisings Backa, Säve, Torslanda, Västra Frölunda, Lerum, Kungälv, Alingsås och Floda.

Vill du veta mer? Boka ett kostnadsfritt hembesök här bredvid eller hör av dig till vårt takteam i Göteborg. 

Namn*

Telefon*

Ort*

E-post*

Meddelande till oss

Våra taktjänster i Göteborg

Rustabo Sverige är en takläggare som går steget längre. Här hittar du de taklösningar som vi genomför i Göteborg med omnejd. Är du intresserad av något annat, hör av dig så pratar vi vidare!


Våra takspecialister i Göteborg

Arto Amors Lauronen

Säljande projektledare
Telefon: 070-7200225
E-post: arto.lauronen@rustabo.se

Robert Weijerman

Säljande projektledare 
Telefon: 0725-209207
E-post: robert.weijerman@rustabo.se