Dags att byta tak eller solpaneler i Norrtälje?

Behöver du byta tak eller vill investera i solenergi som solpaneler och soltak? Då ska du vända dig till oss på Rustabo i Norrtälje. Vi tar ett helhetsansvar från offert till slutbesiktning och ger dig 15-års takgaranti. 

På Rustabo i Norrtälje utför vi takrenoveringar och byte av tak med hög kvalitet, svenskt takmaterial anpassat till skandinaviska förhållanden och alltid till fast pris.

Vi arbetar med hållbara helhetslösningar inom tak och solenergi som skapar tryggt boende och lägre energikostnader. Vi jobbar alltid också med totalentreprenad där vi tar ansvar för takläggarnas säkerhet och där du som kund aldrig behöver känna dig otrygg.

Det ska jämföras med när du köper en enstaka tjänst av en takentreprenör och det är du som kund som har hela ansvaret för att arbetsplatsen är säker.

Dessutom får du alltid 15-års garanti på ditt tak och arbete, försäkrat via ett etablerat försäkringsbolag.

Takläggare i Norrtälje och Rimbo

Vi byter tak, genomför takrenoveringar och lägger soltak i Norrtälje och Rimbo. Hör av dig så bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

Namn*

Telefon*

Ort*

E-post*

Meddelande till oss

Våra taktjänster i Norrtälje

Rustabo Sverige är en takläggare som går steget längre. Här hittar du de taklösningar som vi genomför i Norrtälje och Rimbo med omnejd. Är du intresserad av något annat, hör av dig så pratar vi vidare!


Våra takspecialister i Norrtälje

MIkael Närehag projektledare Uppsala

Mikael Närehag

Säljande projektledare
Telefon: 070-750 09 06
E-post: mikael.narehag@rustabo.se

Martin Haglund säljande projektledare på Rustabo Tak i Stockholm, Västerås, Uppsala och NOrrtälje

Martin Haglund

Säljande projektledare
Telefon: 072-450 73 07
E-post: martin.haglund@rustabo.se