Söker du takläggare i Stockholm som kan byta tak och lägga solpaneler?

Behöver du byta tak och vill ha en takläggare som sätter långsiktig kvalitet och kunden i fokus? Då ska du vända dig till oss på Rustabo i Stockholm. Vi tar ett helhetsansvar för ditt takbyte, samt hjälper dig med solpaneler och soltak.

På Rustabo i Stockholm utför vi takrenoveringar och byte av tak med hög kvalitet till fast pris. Vi arbetar över hela Stor-stockholm och kringliggande områden.

Hos oss får du en takläggare som bryr sig om ditt tak långsiktigt och satsar på hållbara helhetslösningar inom tak och solenergi. Det skapar ett tryggt boende och lägre energikostnader. Vi tar ett totalansvar för takläggarnas säkerhet och du som kund aldrig behöver känna dig otrygg. Det ska jämföras med när du köper en enstaka tjänst av en takentreprenör och det är du som kund som har hela ansvaret för att arbetsplatsen är säker.

Dessutom får du alltid 15-års garanti på ditt tak och arbete, försäkrat via ett etablerat försäkringsbolag.

För att du ska få det tak du behöver, gör vi först ett kostnadsfritt hembesök hos dig. Då får du rådgivning av våra takspecialister och tillsammans går vi igenom i lugn och ro vad ett takbyte innebär för dig.

Takläggare i Stockholm med omnejd

Vi byter tak och genomför takrenoveringar i Stockholm med omnejd som Sollentuna, Upplands Väsby, Sigtuna, Märsta, Bromma, Vällingby, Hässelby, Kungsängen, Upplands Bro, Järfälla, Spånga, Vallentuna, Brottby, Täby, Danderyd, Djursholm, Vaxholm, Åkersberga, Huddinge, Stuvsta, Lidingö, Nynäshamn, Sorunda, Tumba och Rönninge.

Namn*

Telefon*

Ort*

E-post*

Meddelande till oss

Våra taktjänster i Stockholm

Rustabo Sverige är en takläggare som går steget längre. Här hittar du de taklösningar som vi genomför i Stockholm med omnejd. Är du intresserad av något annat, hör av dig så pratar vi vidare!


Våra takspecialister i Stockholm

MIkael Närehag projektledare Uppsala

Mikael Närehag

Säljande projektledare
Telefon: 070-750 09 06
E-post: mikael.narehag@rustabo.se

Martin Haglund säljande projektledare på Rustabo Tak i Stockholm, Västerås, Uppsala och NOrrtälje

Martin Haglund

Säljande projektledare
Telefon: 072-450 73 07
E-post: martin.haglund@rustabo.se