Seriös takläggare i Borlänge vid takbyte

Funderar du på att byta tak eller installera solpaneler? Då kan våra takläggare i Borlänge hos Rustabo hjälpa dig. Vi utför takläggning, takrenovering samt installerar solpaneler och soltak i Borlänge med omnejd.

På Rustabo i Borlänge tar vi alltid ett totalansvar för ditt takbyte och väljer takmaterial av högsta kvalitet. Oavsett om du utför ett traditionellt takbyte, eller investerar i vårt avancerade soltak, har du samma kontaktperson under hela din takrenovering. Vi offererar alltid ett fast pris. Dessutom hjälper vi dig med rotavdraget när du byter tak. Som kund ska det inte uppkomma några dolda eller oväntade kostnader.

Vi tar ett totalansvar för både tak- och energilösningar. Det innebär att vi, och inte du, ansvarar för våra takläggares säkerhet. Hos oss får du dessutom 15-års takgaranti försäkrat via ett etablerat och välkänt försäkringsbolag.  

För att du ska få det tak du behöver, gör vi ett kostnadsfritt hembesök hos dig. Tillsammans med en av våra takspecialister går ni i lugn och ro igenom vad ett takbyte innebär för dig och ditt hus.

Takläggare i Borlänge

Vill du byta tak utanför Borlänge? Våra takspecialister arbetar i Borlänge med omnejd. Vill du veta mer om vår takläggning? Boka ett kostnadsfritt hembesök idag!

Namn*

Telefon*

Ort*

E-post*

Meddelande till oss

Våra taktjänster i Borlänge

Rustabo Sverige är en takläggare som går steget längre. Här hittar du de taklösningar som vi genomför i Borlänge med omnejd. Är du intresserad av något annat, hör av dig så pratar vi vidare!


Våra takspecialister i Borlänge

Lukas Hellsten

Säljare
Telefon: 073-3360788
E-post: lukas.hellsten@rustabo.se

Kaj Podgórski

Säljare
Telefon: 070-689 43 00
E-post: kaj.podgorski@rustabo.se

Elias Jakobsson

Säljare Dalarna / Säljansvarig Örebro
Telefon: 0708-855306
E-post: elias.jakobsson@rustabo.se

Bengt Pettersson

Säljare

Telefon: 070-885 52 96
E-post: bengt.pettersson@rustabo.se

Janne Svedin

Projektsäljare Objekt
Telefon: 070-568 92 00
E-post: janne.svedin@rustabo.se

Jacob Fransén

Säljare

Telefon: 070-885 52 98
E-post: jacob.fransen@rustabo.se