Ansvarsfull takläggare i Dalarna vid takbyte

Behöver du byta tak och vill ha en takläggare som sätter långsiktig kvalitet och kunden i fokus? Då ska du vända dig till oss på Rustabo! Vi är hemmahörande i Dalarna och tar ett helhetsansvar från offert till slutbesiktning.

Rustabo startade i Falun, Dalarna och här har vi vårt huvudkontor. Vi är stolta över våra rötter och våra erfarna lokala takläggare och sätter alltid kunden främst. Vi tar ett totalansvar för ditt takbyte och väljer takmaterial av högsta kvalitet. Det innebär också att vi tar allt ansvar för takläggarnas säkerhet så att du inte behöver tänka på det vid takläggning.

Vi utför din takrenovering och byte av tak med hög kvalitet till fast pris. Dessutom arbetar vi med hållbara helhetslösningar inom tak och solenergi. Det innebär att vi skapar ett tryggt boende och lägre energikostnader för dig som kund.

Hos oss får du också alltid 15-års garanti via ett etablerat försäkringsbolag.

För att du ska få det tak du behöver, gör vi först ett kostnadsfritt hembesök hos dig. Då får du rådgivning av våra takspecialister och tillsammans går vi igenom i lugn och ro vad ett takbyte innebär för dig.

Takläggare i Dalarna med omnejd

Vi utför takbyte och takrenovering i Dalarna och har kunder i bland annat Orsa, Mora, Rättvik, Leksand, Vansbro, Ludvika, Smedjebacken, Säter, Hedemora och Avesta.

Vill du veta mer om takläggning? Boka ett kostnadsfritt hembesök här bredvid eller hör av dig till vårt takteam i Dalarna. 

  Namn*

  Telefon*

  Ort*

  E-post*

  Meddelande till oss

  Våra taktjänster i Dalarna

  Här hittar du de taklösningar som vi på Rustabo genomför i hela Dalarna. Är du intresserad av något annat, hör av dig så pratar vi vidare! Rustabo Sverige är en takläggare som går steget längre.


  Våra takspecialister i Dalarna

  Michael Nilsson

  Michael Nilsson

  Säljare

  Telefon: 073-336 07 88
  E-post: michael.nilsson@rustabo.se

  Ebba Eriksson

  Säljare
  Telefon: 070-845 13 29
  E-post: ebba.eriksson@rustabo.se

  Säljare för Rustabo Dalarna

  Fredrik Rosenqvist

  Säljare

  Telefon: 070-885 53 06
  E-post: fredrik.rosenqvist@rustabo.se

  Bild på Bengt Pettersson

  Bengt Pettersson

  Distriktansvarig sälj Dalarna/Gävleborg

  Telefon: 070-885 52 96
  E-post: bengt.pettersson@rustabo.se

  Bild på Janne Svedin

  Janne Svedin

  Projektsäljare Objekt
  Telefon: 070-568 92 00
  E-post: janne.svedin@rustabo.se