Ansvarsfull takläggare i Gävle vid takbyte

Dags för takbyte eller funderar du på att installera solpaneler och bor i Gävle med omnejd? Då hjälper vi på Rustabo dig gärna. Våra takläggare utför takbyten, samt installerar solpaneler och soltak i Gävle med omnejd.

På Rustabo i Gävle arbetar vi med hållbara helhetslösningar inom tak och solenergi. Vi tar ett totalansvar för takbytet och väljer alltid takmaterial av hög kvalitet. Det innebär att du som kund aldrig behöver känna dig otrygg. Det ska jämföras med när du köper en enstaka tjänst av en takläggare där du som kund ansvarar för att arbetsplatsen är säker.

När du byter tak eller genomför en takrenovering via oss på Rustabo har du alltid samma kontaktperson under hela takrenoveringen. Vi offererar alltid ett fast pris och tar hand om rotavdraget. Du ska inte får några dolda eller oväntade kostnader.

Hos oss får du också alltid 15-års garanti på ditt tak försäkrat via ett etablerat försäkringsbolag. Även det tryggt i corona-tider.

Takläggare i Gävle

För att du ska få det tak du behöver, gör vi ett kostnadsfritt hembesök hos dig i Gävle, Sandviken eller Hofors. Tillsammans med en av våra takspecialister går ni i lugn och ro igenom vad ett takbyte innebär för dig och ditt hus.

  Namn*

  Telefon*

  Ort*

  E-post*

  Meddelande till oss

  Våra taktjänster i Gävle

  Rustabo Sverige är en takläggare som går steget längre. Här hittar du de taklösningar som vi genomför i Gävle med omnejd. Läs vidare!


  Våra takspecialister i Gävle

  Bild på Bengt Pettersson

  Bengt Pettersson

  Distriktansvarig sälj Dalarna/Gävleborg

  Telefon: 070-885 52 96
  E-post: bengt.pettersson@rustabo.se

  Bild på Janne Svedin

  Janne Svedin

  Projektsäljare Objekt
  Telefon: 070-568 92 00
  E-post: janne.svedin@rustabo.se

  Bild på Klas Csomai

  Klas Csomai

  Montageansvarig MITT

  Telefon: 073-448 40 09
  E-post: klas.csomai@rustabo.se