Ansvarsfull takläggare i Gävle vid takbyte

Dags för takbyte eller funderar du på att installera solpaneler och bor i Gävle med omnejd? Då hjälper vi på Rustabo dig gärna. Våra takläggare utför takbyten, samt installerar solpaneler och soltak i Gävle med omnejd.

På Rustabo i Gävle arbetar vi med hållbara helhetslösningar inom tak och solenergi. Vi tar ett totalansvar för takbytet och väljer alltid takmaterial av hög kvalitet. Det innebär att du som kund aldrig behöver känna dig otrygg. Det ska jämföras med när du köper en enstaka tjänst av en takläggare där du som kund ansvarar för att arbetsplatsen är säker.

När du byter tak eller genomför en takrenovering via oss på Rustabo har du alltid samma kontaktperson under hela takrenoveringen. Vi offererar alltid ett fast pris och tar hand om rotavdraget. Du ska inte får några dolda eller oväntade kostnader.

Hos oss får du också alltid 15-års garanti på ditt tak försäkrat via ett etablerat försäkringsbolag. Även det tryggt i corona-tider.

Takläggare i Gävle

För att du ska få det tak du behöver, gör vi ett kostnadsfritt hembesök hos dig i Gävle, Sandviken eller Hofors. Tillsammans med en av våra takspecialister går ni i lugn och ro igenom vad ett takbyte innebär för dig och ditt hus.

Namn*

Telefon*

Ort*

E-post*

Meddelande till oss

Våra taktjänster i Gävle

Rustabo Sverige är en takläggare som går steget längre. Här hittar du de taklösningar som vi genomför i Gävle med omnejd. Läs vidare!


Våra takspecialister i Gävle

Elias Jakobsson

Säljare Dalarna / Säljansvarig Örebro
Telefon: 0708-855306
E-post: elias.jakobsson@rustabo.se

Bengt Pettersson

Säljare

Telefon: 070-885 52 96
E-post: bengt.pettersson@rustabo.se

Janne Svedin

Projektsäljare Objekt
Telefon: 070-568 92 00
E-post: janne.svedin@rustabo.se

Jacob Fransén

Säljare

Telefon: 070-885 52 98
E-post: jacob.fransen@rustabo.se