Seriös takläggare i Göteborg vid takbyte

Dags att byta tak eller funderar du på att installera solpaneler och bor i Göteborg? Då kan vi på Rustabo hjälpa dig. Våra takläggare utför takbyte, takrenovering samt installerar solpaneler och soltak i Göteborg med omnejd.

Rustabo i Göteborg arbetar med hållbara helhetslösningar inom tak och solenergi. Vi tar ett totalansvar för takbyte och väljer alltid takmaterial av högsta kvalitet. Det innebär också att du alltid har samma kontaktperson under hela din takrenovering, samt att vi offererar ett fast pris och tar hand om rotavdraget. Som kund ska det inte uppkomma några dolda eller oväntade kostnader.

Som en seriös takläggare tar vi ett totalansvar för både tak- och energilösningar, samt för takläggarnas säkerhet. Det innebär att du som kund aldrig behöver känna dig otrygg. Det ska jämföras med när du köper en enstaka tjänst av en takentreprenör, där du som kund har hela ansvaret för att bygget är säkert.

Hos oss får du dessutom 15-års takgaranti via ett etablerat försäkringsbolag.  

För att du ska få det tak du behöver, gör vi ett kostnadsfritt hembesök hos dig och går i lugn och ro igenom vad ett takbyte innebär för dig och ditt hus.

Tak Göteborg
Dags att byta tak på din fastighet i Göteborg?

Takläggare som byter tak i Göteborg med omnejd

Vår takspecialister arbetar över hela Göteborg med omnjed och genomför takrenoveringar i Mölndal,  Mölnlycke,  Öjersjö, Sävedalen, Partille, Gunnilse, Angered, Agnesberg, Hisings Backa,  Säve,  Torslanda, Västra Frölunda, Lerum, Kungälv, Alingsås och Floda.

Vill du veta mer? Boka ett kostnadsfritt hembesök här bredvid eller hör av dig till vårt takteam i Göteborg. 

Namn*

Telefon*

Ort*

E-post*

Meddelande till oss

Våra taktjänster i Göteborg

Rustabo Sverige är en takläggare som går steget längre. Här hittar du de taklösningar som vi genomför i Göteborg med omnejd. Är du intresserad av något annat, hör av dig så pratar vi vidare!


Våra takspecialister i Göteborg

Robert Weijerman

Säljande projektledare 
Telefon: 0708-44 20 27
E-post: robert.weijerman@rustabo.se