Seriös takläggare i Örebro med omnejd

Takläggare / Byta tak i Örebro

Letar du efter en seriös takläggare i Örebro när du ska byta tak, installera solpaneler eller lägga integrerade solpannor? Då finns vi på Rustabo för dig! Vi tar fullt ansvar för ditt takbyte och går alltid steget längre för att du ska bli nöjd!

På Rustabo i Örebro utför vi din takrenovering och byte av tak med hög kvalitet till fast pris. Vi arbetar med hållbara takbyten och kan installera soltak och solpaneler. Det skapar ett tryggt boende och lägre energikostnader. 

Vi tar ett totalansvar som takläggare och offererar alltid fast pris. Inga oväntade överraskningar. Det innebär också att vi ansvarar för säkerheten vid ett takbyte. På så sätt kan du känna dig trygg och inte behöva ta ansvar över byggarbetsplatsen.

Hos oss får du alltid 15-års garanti via ett etablerat försäkringsbolag. Försäkringen täcker både material och byggarbetet.

För att du ska få det tak du behöver, gör vi ett kostnadsfritt hembesök hos dig. Då får du rådgivning av våra takläggare i Örebro. Tillsammans går ni igenom vad ett takbyte innebär för dig. Vi hjälper dig med byte av plåttak, tegeltak och betongtak, installera solpaneler eller integrerade solpannor. 

Takläggare i Örebro med omnejd

Vi utför takbyte, takrenoveringar och installation av solpaneler i Örebro med omnejd som Hallsberg, Kumla, Lekeberg, Nora och Lindesberg mm.  

Vill du veta mer? Boka ett kostnadsfritt hembesök här bredvid eller hör av dig till vårt takteam i Örebro.

Namn*

Telefon*

Ort*

E-post*

Meddelande till oss

Taktjänster i Örebro

Rustabo Sverige är en takläggare som går steget längre. Här hittar du de taklösningar som vi genomför i Örebro och Närke. Är du intresserad av något annat, hör av dig så pratar vi vidare!


Vår personal i Örebro

Elias Jakobsson

Säljare Dalarna / Säljansvarig Örebro
Telefon: 0708-855306
E-post: elias.jakobsson@rustabo.se

Janne Svedin

Projektsäljare Objekt
Telefon: 070-568 92 00
E-post: janne.svedin@rustabo.se

Klas Csomai

Säljare

Telefon: 073-448 40 09
E-post: klas.csomai@rustabo.se