Byt tak med en seriös takläggare i Stockholm

Behöver du byta tak och vill ha en seriös takläggare i Stockholm? Då ska du vända dig till oss på Rustabo. Vi tar ett helhetsansvar för ditt takbyte, samt hjälper dig med solpaneler och soltak.

På Rustabo i Stockholm utför vi din takrenovering och byte av tak med hög kvalitet till ett fast pris. Vi arbetar med takläggning i hela Stor-Stockholm.

Hos oss får du en partner som bryr sig om ditt tak långsiktigt. Vi satsar på hållbara takbyten och solceller. Det skapar ett tryggt boende och lägre energikostnader.

Vi tar också ett totalansvar för takbyggarnas säkerhet. Det innebär att du som kund aldrig behöver känna dig otrygg vid ett takbyte. Det ska jämföras med när du köper en enstaka tjänst av en takläggare, och du som kund har hela ansvaret för byggarbetsplatsen.

Hos oss får du också 15-års garanti via ett etablerat försäkringsbolag. Försäkringen gäller både på takmaterial och arbetet.

Vad kostar ett takbyte?

En av de vanligaste frågorna vi får i Stockholm är hur mycket ett takbyte kostar. Priset för att byta eller lägga ett nytt tak beror på många olika faktorer. Listan kan göras lång – och här kan du läsa mer.

För att hjälpa dig i ditt beslut erbjuder vi hembesök av våra takspecialister som på plats kan bedöma priset på ditt tak. Dessutom hjälper vi dig att räkna ut rätt rotavdrag.

Takläggare i Stockholm med omnejd

Vi hjälper dig med byte av plåttak, tegeltak och betongtak. Vi genomför takrenoveringar i Stockholm med omnejd. De orter vi främst arbetar inom är Sollentuna, Upplands Väsby, Sigtuna, Märsta, Bromma, Vällingby, Hässelby, Kungsängen, Upplands Bro, Järfälla, Upplands-Bro, Spånga, Vallentuna, Brottby, Täby, Danderyd, Djursholm, Vaxholm, Vallentuna, Åkersberga, Huddinge, Stuvsta, Segeltorp, Lidingö, Nynäshamn, Sorunda, Tumba och Rönninge.

Namn*

Telefon*

Ort*

E-post*

Meddelande till oss

Vill du veta mer? Fyll i formuläret så hörs vi inom kort!

Våra taktjänster

Rustabo Sverige är en takläggare som går steget längre. Här hittar du de taklösningar som vi genomför i Stockholm med omnejd. Är du intresserad av något annat, hör av dig så pratar vi vidare!


Våra takspecialister i Stockholm

Tommy Hafvsdalen är VD på Rustabo

Tommy Hafvsdalen

VD
Telefon: 070-885 52 68
E-post: tommy@rustabo.se

Camilla Hafvsdalen, administrativ chef Rustabo Tak

Camilla Hafvsdalen

Administrativ chef 
Telefon: 070-885 52 84
E-post: camilla@rustabo.se

 

Magnus Hellsten byggprojektledare Rustabo Tak

Magnus Hellsten

Byggprojektledare
Telefon: 070-885 52 86
E-post: magnus.hellsten@rustabo.se