Seriös takläggare i Uppsala vid takbyte

Letar du efter en seriös takläggare i Uppsala när du ska byta tak eller installera solpaneler? Då finns vi på Rustabo för dig! Vi tar tar fullt ansvar för ditt takbyte och går alltid steget längre för att du ska bli nöjd!

På Rustabo i Uppsala utför vi din takrenovering och byte av tak med hög kvalitet till fast pris. Vi arbetar med hållbara takbyten och kan installera soltak och solpaneler. Det skapar ett tryggt boende och lägre energikostnader. 

Vi tar ett totalansvar som takläggare och offererar alltid fast pris. Inga oväntade överraskningar. Det innebär också att vi ansvarar för säkerheten vid ett takbyte. På så sätt kan du känna dig trygg och inte behöva ta ansvar över byggarbetsplatsen.

Hos oss får du alltid 15-års garanti via ett etablerat försäkringsbolag. Försäkringen täcker både material och byggarbetet.

För att du ska få det tak du behöver, gör vi ett kostnadsfritt hembesök hos dig. Då får du rådgivning av våra takläggare i Uppsala. Tillsammans går ni igenom vad ett takbyte innebär för dig. Vi hjälper dig med byte av plåttak, tegeltak och betongtak.

Takläggare i Uppsala med omnejd

Vi utför takbyte, takrenoveringar och installation av solpaneler i Uppsala med omnejd som Heby, Tierp, Östhammar, Bälinge, Älvkarleby och Knivsta.  

Vill du veta mer? Boka ett kostnadsfritt hembesök här brevid eller hör av dig till vårt takteam i Uppsala. 

Namn*

Telefon*

Ort*

E-post*

Meddelande till oss

Våra taktjänster i Uppsala

Rustabo Sverige är den takläggare som går steget längre. Här hittar du de taklösningar som vi genomför i Uppsala med omnejd. Är du intresserad av något annat, hör av dig så pratar vi vidare!


Våra takspecialister i Uppsala

Tommy Hafvsdalen är VD på Rustabo

Tommy Hafvsdalen

VD
E-post: tommy@rustabo.se

Camilla Hafvsdalen, administrativ chef Rustabo Tak

Camilla Hafvsdalen

Administrativ chef 
Telefon: 070-885 52 84
E-post: camilla@rustabo.se

 

Magnus Hellsten byggprojektledare Rustabo Tak

Magnus Hellsten

Byggprojektledare
Telefon: 070-885 52 86
E-post: magnus.hellsten@rustabo.se