Seriös takläggare i Västerås vid takbyte

Behöver du byta tak och vill ha en takläggare som sätter långsiktig kvalitet och kunden i fokus? Då ska du vända dig till oss på Rustabo i Västerås. Vi tar ett helhetsansvar för ditt tak, samt hjälper dig med solpaneler och soltak.

På Rustabo i Västerås utför vi din takrenovering och byte av tak med hög kvalitet till fast pris. Våra takläggare arbetar över hela Mälardalsområdet.

Hos oss får du en takläggare som satsar på hållbara helhetslösningar inom tak och solenergi. Det skapar ett tryggt boende och lägre energikostnader. Vi tar totalansvar för takläggarnas säkerhet så att du som kund aldrig ska känna dig otrygg. Det ska jämföras med när du köper en enstaka tjänst av en tak entreprenör. Där är det du som kund som ansvarar för att byggarbetsplatsen är säker.

Dessutom får du alltid 15-års garanti på ditt tak och arbete, försäkrat via ett etablerat försäkringsbolag.

För att du ska få det tak du behöver, gör vi först ett kostnadsfritt hembesök hos dig där vi tillsammans går vi igenom vad ett takbyte och takrenovering innebär för dig.

Takläggare i Västerås

Vi byter tak, solpaneler och genomför takrenoveringar i Västerås med omnejd som Ramnäs, Brottberga, Skultuna, Surahammar, Skinnskatteberg, Hallstahammar, Köping, Kungsör och Brottberga.

Namn*

Telefon*

Ort*

E-post*

Meddelande till oss

Våra taktjänster i Västerås

Rustabo Sverige är takläggaren som går steget längre. Här hittar du de taklösningar som vi genomför i Västerås med omnejd. Är du intresserad av något annat, hör av dig så pratar vi vidare!


Våra takspecialister i Västerås

MIkael Närehag projektledare Uppsala

Mikael Närehag

Säljande projektledare
Telefon: 070-750 09 06
E-post: mikael.narehag@rustabo.se

Martin Haglund säljande projektledare på Rustabo Tak i Stockholm, Västerås, Uppsala och NOrrtälje

Martin Haglund

Säljande projektledare
Telefon: 072-450 73 07
E-post: martin.haglund@rustabo.se