Branschens mest omfattande garanti

Känn dig trygg med Rustabogarantin

Branschens mest omfattande garanti -15 år på material och arbete!

Vi på Rustabo värdesätter trygghet. När du köper en totalentreprenad av Rustabo får du därför branschens mest omfattande garanti.

När du låter Rustabo utföra takbytet får du garanti på både material och arbeten. Rustabo garanterar att allt arbete utförs i enlighet med branschstandard och att endast godkända material och produkter används i entreprenaden.

Takläggarna genomför en egenkontroll under arbetets gång. När arbetet är utfört går takläggarna igenom checklistan med dig, så att du kan se att alla moment är genomförda enligt överenskommelse.

Garantin i korthet
Rustabo lämnar 15 års garanti på det av Rustabo utförda takbytet. Garantin gäller arbeten och material utförda i enlighet med orderbekräftelsen samt dokumenterade tilläggsarbeten som utförts under entreprenadtiden.

Rustabo följer Konsumenttjänstlagen (1985:716).

Vad innebär Rustabo-garantin
för dig och ditt tak?

  • När du låter Rustabo utföra takbytet får du garanti på både material och arbeten.
  • Rustabo garanterar att allt arbete utförs i enlighet med branschstandard.
  • Endast godkända material och produkter används i entreprenaden och enbart sådana som är anpassade till våra nordiska förhållanden.
  • Takläggarna genomför en egenkontroll som dokumenteras under entreprenaden.
  • När arbetet är utfört får du en skriftlig garanti som gäller i 15 år för taket i sin helhet, alltså både material och det utförda arbetet.