Branschens mest omfattande takgaranti

Känn dig trygg med Rustabogarantin

Vi på Rustabo Tak värdesätter trygghet och har därför branschens mest omfattande takgaranti -15 år på material och arbete! Garantin gäller när du investerar i ett takbyte med totalentreprenad med oss på Rustabo.

Det innebär att när du låter Rustabo utföra ditt takbyte får du vår garanti på både material och arbeten. Rustabo garanterar att allt arbete utförs i enlighet med branschstandard och att endast godkända material och produkter används i entreprenaden.

Ett par möter en säljare från Rustabo
Rustabos takgaranti - 15 år

Vår takgaranti i korthet

Rustabo lämnar 15 års garanti på det av Rustabo utförda takbytet. Garantin gäller arbeten och material utförda i enlighet med orderbekräftelsen samt dokumenterade tilläggsarbeten som utförts under entreprenadtiden. Vi samarbetar med ett etablerat försäkringsbolag som står för garantin så att du ska känna dig extra trygg.

Takläggarna genomför en egenkontroll under arbetets gång. När arbetet är utfört går sedan våra takläggare igenom checklistan med dig, så att du kan se att alla moment är genomförda enligt överenskommelse.

Rustabo följer Konsumenttjänstlagen (1985:716).

Vad innebär Rustabo-garantin för dig och ditt tak?

  • När du låter Rustabo utföra takbytet får du garanti på både material och arbeten.
  • Rustabo garanterar att allt arbete utförs i enlighet med branschstandard.
  • Endast godkända material och produkter används i entreprenaden och enbart sådana som är anpassade till våra nordiska förhållanden.
  • Takläggarna genomför en egenkontroll som dokumenteras under entreprenaden.
  • När arbetet är utfört får du en skriftlig garanti som gäller i 15 år för taket i sin helhet, alltså både material och det utförda arbetet.