Våra tak – din möjlighet

Hur vill du ha ditt tak?

När en av våra takspecialister kommer hem till dig har du säkert redan en idé om hur du vill ha ditt tak. Tillsammans kan ni diskutera färg, takmaterial och tillbehör, så att ditt tak blir precis som du vill ha det. Vi diskuterar byte av vanliga tak och installation av solpaneler. Om du känner dig osäker inför vissa beslut kan vi givetvis komma med rekommendationer och råd.

Ett vackert tak är ett lyft för hela huset och höjer dess värde. Rätt färg, material och struktur ger huset karaktär. Valet mellan tegel, betong och plåt görs med hänsyn till underliggande konstruktion. Taksäkerhet, regnvattensystem och plåtdetaljer bildar tillsammans med takmaterialet en vacker helhet – husets femte fasad.

Våra yrkesmän och takläggare vet vad som krävs för att ett tak ska vara säkert och hållbart. Rustabo erbjuder därför de mest etablerade och bästa takmaterialen för våra nordiska förhållanden.

Säkerhet för både kund och takläggare

Vårt säkerhetstänkande är av största vikt, både för kunden och för våra medarbetare på taket. För att undvika olyckor tar vi på Rustabo aldrig några onödiga risker. Våra takläggare är utbildade i att utföra takbytet enligt gällande arbetsmiljöregler och arbetar alltid från godkänd ställning. Om det inte skulle gå att bygga ställning på en viss del av taket används säkerhetslina. Rustabos arbetsmiljöplan följer gällande riktlinjer från Arbetsmiljöverket.

Vill du veta mer – kontakta gärna våra takläggare direkt – klicka på en av länkarna här!  DalarnaVästeråsGävle och Örebro.

Våra tak på Rustabo