Våra tak

Hur vill du ha ditt tak?

När en av våra yrkesmän kommer hem till dig har du säkert redan en idé om hur du vill ha ditt tak. Tillsammans kan ni diskutera färg, material och tillbehör, så att taket blir precis som du vill ha det. Om du känner dig osäker inför vissa beslut kan vi givetvis komma med rekommendationer och råd.

Ett vackert tak är ett lyft för hela huset och höjer dess värde. Rätt färg, material och struktur ger huset karaktär. Valet mellan tegel och plåt görs med hänsyn till underliggande konstruktion. Taksäkerhet, regnvattensystem och plåtdetaljer bildar tillsammans med takmaterialet en vacker helhet – husets femte fasad.

Våra yrkesmän och takläggare vet vad som krävs för att ett tak ska vara säkert och hållbart. Rustabo erbjuder därför de mest etablerade och bästa takmaterialen för våra nordiska förhållanden. Med hjälp av våra kunniga yrkesmän väljer du det material och den utrustning till ditt tak som passar huset bäst.

Säkerhet för både kund och takläggare

Vårt säkerhetstänkande är av största vikt, både för kunden och för våra medarbetare på taket. Arbete på tak kräver stor kunskap kring säkerhet. För att undvika olyckor tar vi aldrig några onödiga risker. Våra takläggare är utbildade i att utföra takbytet enligt gällande arbetsmiljöregler och arbetar alltid från godkänd ställning. Om det inte skulle gå att bygga ställning på en viss del av taket används säkerhetslina. Rustabos arbetsmiljöplan följer gällande riktlinjer från Arbetsmiljöverket och finns väl synlig på varje arbetsplats.