Skip to content
Home » “Lyckat takbyte med solceller för oss som kunder”

“Lyckat takbyte med solceller för oss som kunder”

Mats & Maria i Bäsna är nöjda med sitt takbyte och sin solpanelsinstallation av Rustabo. 

– Vi ville ha linoljefärg på takfotbrädor och vindskivor. Det löstes med att vi kunde måla dessa själv strax innan takbytet. Vi ville dessutom gräva för kabel själva, för att vi ville ha koll i trädgården, berättar Maria. 

– Arbetet gick snabbt  och smidigt. De kom hit och rev ena sidan och lade duk på måndagen. Sedan regnade det på tisdagen, men det hade de förberett oss på för de hade koll på prognosen. Sedan tog de andra sidan på onsdagen, berättar Mats. 

– Kommunikationen med montörerna var väldigt bra, säger Maria. 

– Det var ett lyckat projekt för oss som kunder, fyller Mats i. 

Område: Borlänge, Gagnef